güvenlik ve otopark


Kendinizi güvende hissetmeniz bizim asla vazgeçemeyeceğimiz bir ilke, kendinizi huzurlu hissetmeniz, işinize giderken ya da bir sebeple yuvanızdan ayrılırken geride bıraktıklarınızı huzurla bırakmanız ve güne o keyifle başlamanız asla vazgeçemeyeceğimiz bir duygu.

Biz bunun için üstümüze düşeni yaptık. 11.380 m2'lik arsamızın tüm köşelerinde 11 metreye kadar inip sismik attık, suni deprem yarattık ve ATLAS VADİ'nin statik projelerini bu verilere dayanarak yaptık.

Ayrıca ATLAS VADİ'nin her bir köşesini 24 saat boyunca, kayıt altına alarak takip eden, adeta sizin güvenlik gözleriniz gibi çalışan güvenlik kameraları ile donattık.
Etrafını ise görene estetik olarak keyif veren, içinde yaşayana ise kendini güvende hissettirecek, güç verecek olan güvenlik duvarları ile çevirdik.

Araçlarınızda düşündük tabii. Her bir dairemiz için de kapalı otoparkımızda bir araçlık yer ayırdık. Artık aracınızı size özel olarak ayrılmış araç yerine park edip dairenize huzurla çıkabilirsiniz.
Birde hepimizin evinde vardır hani, artık kullanmadığımız eskimiş, yerine yenisi alınmış eşyalar, tutmak istemeyiz onları evimizde ama atamayız da. Çünkü anıları, yaşanmışlıkları vardır.

İşte onları da sizin için güven altına alalım istedik. Bodrum katta her bir daire için yaklaşık 5 - 6 m2'lik bir depo yeri hazırladık. Tapunuza işlenmiş sadece size özel. Ne diyelim güvende ve huzurda kalın.